Delegasjons-møte i Baku

Her gott et par måneder før det store Eurovisjons-brak i Baku, Aserbajdsjan, arbeides der på høytryk for å få styr på alt, og sikre at alle dele av det store maskinel, også kan køre i ét til sidst. I dag var der derfor delegasjons-møte i Baku.

bakulogoff1

 

Med start i morges, presentert alle de 42 delegasjoner hver især deres låter for den europæiske TV-sammenslutning, EBU. Efter den store gjennomgang av låterne fra alle deltakerlandene, var der en gjenneomgang og status på hele det store maaskinel som Aserbajdsjan har kørt i stilling, for å sikre et stort og velgjennomført Eurovisjons arransjement. Baku Crystal Hall som skal opføres forut for arransjementet, er en av elementerne, som der kom status på. Derutover var det infrastruktur, produksjon, hoteller, scenen, osv.

 

For selve scenen lovede verterne at det ikke bliver som de seineste årenes utgaver, og at man vil blive positivt overrasket. I morgen kl. 11:00 vil der ske ennå en viktig brik i spillet, når startrekkeføljerne vil blive trukket, man kan bl.a. følje med live ved trekningen på: Eurovision.tv.

 

Kilde: Eurovision.tv

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien