Hektiske tider for Tooji

Like etter påske reiser Tooji til Los Angeles for studiojobbing sammen med den norske USA-baserte produsenten Andreas Schuller, kjent som Axident.

Schuller regnes som en up-and-coming av norske produsenter, og han har tidligere blant bidratt til prosjektet Albino Superstar – uten at det tilsier noen slags likhet med sangene han og Tooji nå skal forsøke å fullføre i L.A. Men mye tyder på at det ikke slippes til for mange akkustiske instrumenter i produksjonen…

norge04

Inntil videre foreligger det ingen konkrete planer om platekontrakt eller nye singler fra Tooji, men mye tyder på at de Axident-produserte låtene, nokså sikkert vil bli inkludert et album i fremtiden. Dagbladet skriver at Toojis management ikke ønsker å forhaste seg med platekontrakt eller en full albuminnspilling for øyeblikket: Fokuset skal rettes i første rekke mot Baku-finalen(e) i mai.

Det er ventet at team NRK og Tooji reiser til Aserbajdsjan rundt 7. mai. Ukene etter påske og frem til denne uka, vil bli intensive med prøver og forbedringer til Stay. Grunnet playback i den norske MGP-finalen, må det nødvendigvis små forandringer til foran Baku – men hvilke, er det for tidlig å skrive om.

Vedrørende Axident… En av hans samarbeidspartnere er Ray Kay (Reinert K. Olsen) som har slått seg stort opp som musikkvideoprodusent i USA.

Hva med en telefon dit, Tooji…?

Kilder: Dagbladet, Tooji, NRK; ABC Nyheter

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien