Makedonia, Nederland og Malta

Dagens andre, tredje og fjerde land ut ble unektelig litt skadelidende; jeg hadde nok litt i overkant fokus på Serbia… Men her kommer et lite inntrykk av Makedonia, Nederland og Malta. 

kaliband

Makedonia er knallsterk i salen; det rapporteres om flere tilfeller av «ståpels» og regelrette konverteringer. Helt sant; det er minst fire jeg har hørt som ikke var imponert før og som nå absolutt er det! Og jeg må innrømme at live er ikke trommene så ille…men så er jo jeg en «sucker for live music». 

kaligit

Kaliopi er en strålende artist, og stemningen her har forandret seg fra «sjanseløs» til «skal slett ikke utelukkes». 

 joan

The Netherlands er her døpt om til The Fetherlands, og de fleste regner det som rimelig sikkert at vi kun kommer til å høre «You and Me» en gang i konkurranse her nede. Sangen i seg selv er det ganske mange som liker, men ingen mener det er noen god idé å raide klesskapet til Sitting Bull…og flammene er mer forstyrrende enn noe annet. De avgir dessuten så mye varme at Joan må flyttes bakover på scenen for ikke å renne vekk… 

kurt

Kurt leverer den heller intetsigende sangen sin på en så overbevisende måte som overhode mulig. Han synger bra, har fin sceneutstråling og er utrolig sjarmerende, men det holder dessverre ikke når sangen hans er så «blah». 

megkurt

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien