Slovenia, Kroatia og Sverige – andre prøve

I dag er det altså dag 7, og for første gang skal vi få høre de fem store og Aserbajdsjan live på scenen. Men det er først etter «middagspausen». Før pausen er det Slovenia, Kroatia, Sverige, Georgia og Tyrkia som skal ha sin andre prøve.

slovopp

Bilde fra forrige prøve; rekker ikke fram og tilbake i dag…

 

Slovenia har finpusset litt på kameraføringen sin, men bortsett fra det er alt ved det gamle. De ligner fortsatt veldig på Femminem fra Oslo, og det er veldig pent å se på. Eva sliter fortsatt med at hun skjærer ut på noen få toner, men det er bedre enn sist. 

For Kroatia er Nina like trygg og sikker som sist. Jeg skulle så inderlig gjerne sett at hun hadde fått en mer medrivende sang, for hun har en nydelig stemme og en flott tilstedeværelse på scenen. FFilmingen av dette nummeret er også knallbra; hun har med seg to svartkledde mannlige dansere og tre hvitkledde kvinnelige dansere/korister, og selv er hun i den samme stilige kjolen som sist. 

crodans

Også fra forrige prøve

Sverige er definitivt IKKE bra i dag. Loreen er off,  mange ustøe toner, og hun ser ikke ut til å være helt på høyden med fremføringen heller. Hun er i det som trolig er sceneklærne sine; en flagrende gul og svart kimonoaktig sak med frynser. Meget effektfullt. Lyssettingen er MYE bedre enn sist; de har fått frem skyggespillet fra MF, og hele fremføringen har denne litt dystre stemningen. 

Folk her er overrasket og litt sjokkerte over denne andre prøven til Loreen; enkelte går så langt som til å si at dette kan være «årets Kate Ryan»… Jeg skal intervjue Loreen om ikke så lenge, så da får vi høre hva hun synes selv. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien