Loreen hyllet av det svenske folket i dag!

Å vinne Eurovision Song Contest er stort. Det fikk Loreen erfare i kveld, da hun ble møtt av tusentalls mennestker som ville hylle henne. Dette fant sted på Hötorget i Stockholm, og tilstelningen ble også direktesendt på SVT, da med Nassim Al Fakir som programleder. 

Tillykke

Arrangementet startet med at «Arméns musikkår» spilte «Euphoria».

Selvfølgelig var Christer Björkman på plass, og han fortalte at målet for reisen hans, som startet for hele 11 år siden, nemlig å vinne Eurovision Song Contest, nå var nådd. Christer lovte at neste års Eurovision Song Contest kommer til å bli hele Europas fest, og at den vil bygge på den svenske tanken om at alle er like mye verdt.

Loreen Christer 2

Thomas G:son kom alene som representant for låtskriverne, da Peter Broström var syk. 

I tillegg til at Loreen fremførte Eurovision-versjonen av «Euphoria» fikk de mange tusen fremmøtte også høre en akustisk versjon av årets vinnerbidrag. 

Loreen kunne fortelle at hun senere i kveld flyr til Manchester, hvor hun skal delta i et TV-show i morgen tidlig. Det ble også opplyst om at «Euphoria» nå ligger på førsteplass på salgslistene i 21 land.

Folket hyllar Loreen

Originalen til denne artikkelen, som her er gjengitt med tillatelse av forfatteren, finner du på Lilian Brunells blogg. Takk til Lilian for tillatelse til å bruke hennes ord, og tusen takk for bildene!  

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien