Vivi Stenberg overtar etter Per Sundnes

Etter Eurovision Song Contest i Baku gjorde Per Sundnes det kjent at han nå gir seg som MGP-general i NRK. I dag kom nyheten at det er Vivi Stenberg (39) som overtar jobben etter ham.

vivi

(Read this article in English.)

Vivi Stenberg er en journalist med lang fartstid i NRK. Hun har bakrunn blant annet fra «Lydverket», Sony Music og «Nasjonalgalleriet». Hennes hovedansvar i den nye stillingen vil være å få inn låtskrivere og artister til Melodi Grand Prix.

På grunn av oppgaver hun må fullføre i sin nåværende stilling vil ikke Stenberg tre inn i MGP-teamet før i månedsskiftet september/oktober. Dette var tydeligvis ikke et jobbtilbud hun regnet med å få, men som hun selv sier; «Man kan jo ikke si nei til en slik jobb». 

Hun påpeker imodlertid at hun ikke på noen måte kommer til å gjøre jobben på samme måte som Per Sundnes har gjort den. Alle har sin egen måte å gjøre ting på, og sin egen stil. Hun tar i mot alle råd og tips fra den avtroppende MGP-sjefen med takk, og håper å kunne bringe videre den store lidenskapen og glødende entusiasmen Per har vist for MGP de årene han ledet arbeidet med konseptet.

Hvis noen ønsker å følge den nye sjefen for Melodi Grand Prix på twitter kan de gjøre det her. 

Kilde; journalisten.no, db.no
Bilde; linkedin 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien