Rosa Lopez med ny CD

Et tiår etter at hun representerte Spania i Eurovision Song Contest 2002 med sangen Europe`s Living A Celebration er Rosa Lopez nå klar med sitt syvende album som heter Rosa Lopez.

rosa lopez


Albumet inneholder forskjellige musikkstiler, helt fra en oppdatert Yo No Soy Esa som er hennes første singel, up-tempo rytmer, hindu smaker og en ballade som hun har komponert.

Yo No Soy Esa er skrevet av Mari Trini. Sangen har fått en ny vri og passer perfekt til dansegulvet. På albumet finner vi hennes sang Amor Amargo .

Dette er ikke første gang hun komponerer noe, fra hennes første album har hun og komponert balladen Ahora Sabes Como Soy og diskosangen Destino.

Rosas første album ble en stor suksess og det ble solgt mer enn 500.000 eksemplarer av det. 


Komponisten Jesus Canadilla og produsenten Alejandro de Pinedos av Rosas album er kjente menn fra Eurovision Song Contest. De har vært låtskrivere og komponister flere ganger. Seinest i 2010 var Jesus Canadilla låtskriver for Daniel Diges som representerte Spania med sangen Algo Pequentino samme år. Alejandro de Pinedo er også kjent for å ha komponert Eurovision sanger til kjente sangere som D`Nash, Nazaret og Arkaitz og mange flere artister. 

Med dette albumet ønsker hun å gjøre alle sine fans fornøyde, for albumet er både noe for de som elsker spansk klassisk musikk og for de som liker mer moderne sang. 

Her kan du høre Yo No Soy Esa:

 

Kilder:eurovisionary.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien