Het video fra Eric og Tone

Tidligere i vår ble det klart at norske Tone Damli og svenske Eric Saade hadde inngått samarbeid med duetten Imagine. Nå har de to vært på Ibiza og spilt inn musikkvideo til låten, og her spares det ikke på verken naken hud eller hete blikk mellom de unge artistene.

erictone

Både Tone Damli og Eric Saade er kjent fra sine opptredener i henholdsvis Melodi Grand Prix og Melodifestivalen. Tone kom på en flott andreplass bak suverene Alexander Rybak med Butterflies i 2009, mens Eric nådde tredjeplass i MF 2010 med Manboy før han vant hele konkurransen i 2011 og klatret helt til en tredjeplass i den internasjonale finalen med Popular.

Tidligere i år ble Tones samlealbum Looking Back sluppet, og der inngår blant annet låten Imagine, skrevet av Eric Saade og Jason Gill. I låten synger Tone og Eric om at de begge er sammen med andre personer, men at de egentlig er forelsket i hverandre og bare lengter etter å få være sammen.

 

Den rykende ferske musikkvideoen som er innspilt på Ibiza gjør sitt til å underbygge historien om varme følelser mellom de to artistene. Scenene fra videoen har blitt slått opp i både norske og svenske medier, og ryktene om at Tone og Eric er kjærester på ordentlig har skutt fart. Men begge avviser imidlertid at det er noen romanse på gang mellom de to.

Eric gjorde i vinter det slutt med kjæresten Molly Sandén, mens Tone nettopp har forlovet seg med skuespillersamboeren Aksel Hennie. Det ble dermed Tone som måtte bestemme hvor langt hun ville gå under de hete omfavnelsene i innspillingen.

– Eric sa til meg før hver scene at det var jeg som styrte, og at jeg måtte si fra om det var noe jeg ikke ville gjøre. Det fungerte veldig fint, sier Tone til TV2.

Begge artistene er fulle av lovord om hverandre etter samarbeidet, og utelukker ikke at de kan fortsette å jobbe sammen også i fremtiden. Men for øyeblikket har publikum i sommer anledning til å se Tone og Eric fremføre Imagine live både i Allsang på Grensen torsdag 28. juni og hos Lotta på Liseberg den 6. august.

Kilde og foto: TV2

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien