Sommerforestilling med Hanne Krogh og Tre Tenorer

Hanne Krogh er et veldig kjent Eurovision navn, kjent fra duoen Bobbysocks som også Elisabeth Andreassen er kjent fra. Norge fikk sin første seier i 1985 med sangen La det swinge.

 hanne krogh

I sommer fra 4-7.juli i Bølgen kulturhall i Larvik, kan du få høre mer fra Hanne Krogh. Denne gangen har hun med seg Tre Tenorer. Tre Tenorer består av Marius Roth Christensen, Thomas Ruud og Nils Harald Sødal.

Showet som Krogh og Tre Tenorer skal ha er en hjertevarmende sommerforestilling, som minner oss om noe nytt som vi aldri har opplevd før.

Etter at Hanne er ferdig med sommerforestillingen skal hun være med på et program som heter Teige, hvor hun vil snakke om stedet der hun er oppvokst (Haugesund), de hektiske årene på 1980 tallet med Bobbysocks og hennes seneste musikal Ta meg til havet.


Hanne har og gitt ut en rekke albumer, siste album kom i 1998 og heter Vestavind, hun har og gitt ut et album som inkluderer barnesanger og Sanger fra barnas skattekammer. Julealbumer har hun og kommet ut med, siste julealbum kom ut i 2011 og heter Vår julekonsert.

Siste gang vi så Hanne Krogh på en Eurovision scene var i 1991, hvor hun var med i gruppen Just 4 Fun som representerte Norge med sangen Mrs.Thompson. 


Her kan du høre litt av sommerforestillingen som har premiere 4.juli:

 


Kilder:eurovisionary.com/hannekrogh.com

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien