Surr i Nederland

Nederlandske TROS har lagt planer for seks semifinaler og sin store Nationaal Songfestivalfor 2013, men ikke uten bråk og reaksjoner.

nederland

Eurovisionary.com melder at populære Anouk (som i Norge hadde en hit med Nobody’s Wife i 1998), sterkt har ymtet frempå et ønske om å bli landets artist for 2013.

Dette skal ha TROS, som er TV-selskapet som representerer landet, ha tatt godt til seg – men Anouk må værsågod finne seg i som alle andre artister, å nå finalen gjennom kvalifiseringsrundene.

Anouk har tilsynelatende tent på alle plugger, og resultatet har blitt omtrent et verbal slagsmål fra den ene til den andre parten. Også showmogulen John de Mol, som var med å gjøre årets konkurranse til en stor suksess i landet, har visstnok trukket seg fra seg neste års konsept.

Nå ble ikke de Mol and selskapet hans som kjent noen stor suksess i Baku, der Nederland nok et år måtte stå på sidelinjen under selve finalen. Men det synes som om TROS ønsker å fortsette å gjøre som her i Norge, samarbeide med et støre event/produksjonsselskap:

Selskapet som nevnes er Eyeworks. Samme selskap som Dinamo er en del av – og  som arrangerer Melodi Grand Prix hos oss.

Kilder: eurovisionary.com, wiki, tros

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien