Rykter om nasjonal finale

Årets Eurovision Song Contest ble en skuffelse for Engelbert Humperdink og det britiske folk hvor England kom på en 25.plass med bare 12 poeng. 

storbritannia

I siste liten holdt Storbritannia på å trekke seg fra årets Eurovision Song Contest på grunn av at de var misfornøyd med utvelgelsen av artist og sang. 

Mange briter skylder og på det spesielle stemmemønsteret i Eurovision for at Storbritannia fikk en dårlig plassering. I følge hva den engelske avisen Daily Mail rapporterer så planlegger BBC å ha en ny form av en nasjonal finale som også vises på TV. Kostnadene er minimal for BBC  i forhold til andre programmer som går på en lørdagskveld. 

Forrige gang de hadde en nasjonal finale var i 2008 hvor England ble representert av Andy Abraham og kom da på delt siste plass med bare 14 poeng. Jade Ewen og Josh Dubovie som representerte England i 2009 og 2010 ble valgt fra publikum, men sang og låtskrivere ble valgt internt. 

Kilder:eurovisiontimes.wordpress.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien