Compact Disco-konsert LIVE på YouTube

Compact Disco, som representerte Ungarn i Eurovision Song Contest 2012 i Baku, ser etter konkurransen virkelig ut til å ha fått fart på karrieren sin, både i hjemlandet og ellers i Europa. Fredag 10.august får de nok en gang sjansen til å nå et enormt publikum…

Til tross for en skuffende 24.plass har ikke gutta i Compact Disco deppet. Istedet har de tatt vare på mulighetene som byr seg etter å ha blitt sett av flere titalls millioner mennesker. De har brukt tiden etter Eurovision Song Contest til å jobbe med musikken sin, og nå får de altså en ny kjempesjanse til å vise seg frem, gjennom sin deltagelse under SZIGET festival i Budapest. Denne festivalen har nylig blitt «The Best European Major Festival».

Denne konserten regnes som en av de viktigste så langt i Compact Discos karriere. Dette vil være deres første opptreden under denne prestisjefylte festivalen, og det er en av svært få ungarske konserter som vil overføres live på YouTube.

Dette innebærer at alle vi som likte «Sound of Our Hearts» og Compact Disco sin opptreden i Baku i mai nå får sjansen til å se dem live igjen. Publikum både i i Budapest og de som følger konserten via nettet vil få høre flere av de store hitene til bandet, blant andre deres aller første suksesslåt, «I’m in Love», signaturlåten deres «Feel The Rain», den nyutgitte «Leave It Up to Me» og selvfølgelig Eurovision Song Contest-bidraget deres; «Sound of our Hearts».

«Takket være ESC har vi fått erfare hvor viktig det kan være at 100 millioner mennesker ser opptredenen vår, så nå er vi ekstremt lykkelige over å få denne sjansen igjen; å vise oss frem for millioner av fans, både lokalt og internasjonalt.  Vi er stolte over å få lov til å opptre i hjembyen vår, Budapest, under den 20. Sziget Festival.» Dette sier Begi Lotfi, et av medlemmene i Compact Disco.

Gå ikke glipp av sjansen til å oppleve det mest fremgangsrike bandet Ungarn for tiden, og benk deg foran skjermen på fredag klokken 18.30 CET. Du finner konserten på SZIGET festivalens offisielle Youtube-kanal.

Se escNorges intervju med Begi Lofti og Walkó Csaba i forkant av semifinalen deres i Baku.

Kilde; clsnews, escnorge.net
Bilde; wivs@escnorge

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien