Anna Bergendahl med ny låt og nytt album

Det har vært stille fra svenske Anna Bergendahl siden Eurovision i Oslo for to år siden, men nå har hun sluppet en ny singel som følges opp med et helt nytt album i Oktober.

Singelen heter «Live And Let Go» som er en rolig og stilfull låt. Albumet som kommer i Oktober har fått navnet «Something To Believe In» og er spilt inn i Los Angeles sammen med produsent Larry Klein som har jobbet med artister som Joni Mitchell og Tracy Chapman.

Anna Bergendahl representerte de svenske fargene i ESC 2010 i med låten «This Is My Life», men til tross for en skinnende fremføring måtte Sverige for første gang noensinne utebli fra finalen da Anna akkurat ikke klarte å kvalifisere seg fra semifinalen. Anna havnet på ellevteplass i sin semifinale.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien