Tone som Idol-dommer

Neste vår er det klart for talentkonkurransen Idol, dette er syvende gang Idol blir sendt på TV. En av fire dommere har blitt valgt, og det er den kjente Tone Damli Aaberge som de fleste av oss har hørt om.

tone damli

Det å være Idol-dommer er noe hun har drømt om lenge og som hun også gleder seg til. Tone er klar for å finne sin artist som hun kan være med å utvikle. 

Tidligere har Tone Damli Aaberge vært med i talentkonkurransen Idol i 2005, hvor hun kom på andre plass. I 2006 var hun med i Skal vi danse hvor hun kom på tredje plass. Det siste store hun har vært med på var Melodi Grand Prix i 2009 hvor hun fikk en 2.plass i finalen. 

Det er ikke bare talentkonkurransen Idol som starter neste år, hun skal og gifte seg med Aksel Hennie neste sommer, men er ikke redd for at talentkonkurransen skal gå ut over bryllupsplanlegging. 

Pil Gundelach Brandstrup som er TV 2s programdirektør er strålende fornøyd med Tone Damli Aaberge og mener at hun har mye å tilføre neste års Idol-sesong. De tre andre dommerene er ennå ikke klare.

Kilder:www.vg.no/www.wikipedia.org

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien