Ell går solo

For et og et halvt år siden vant Eldar Gasimov den aserbajdsjanske uttagningen til Eurovison Song Contest 2011 i Düsseldorf. Like etter seieren ble det imidlertid bekjengjort at han skulle fremfør en duett med Nigar Jamal, en av de tapende finalistene. Under navnet Ell&Nikki tok de seieren hjem for Aserbajdsjan med «Running Scared». 

Eldar, eller Ell, som han fortsetter å kalle seg, har hele tiden vært klar på at han ikke ønsker å ende som et «one hit wonder», slik som så mangge Eurovisionvinnere har gjort før ham. Han ønsker seg også primært en solokarriere, for å få vist hva han kan gjøre på på egen hånd. For å forsikre seg om at «oppfølgeren» til «Running Scared» ikke skulle bli et hastverksarbeid, og også for å skape litt distanse mellom Ell&Nikki og Ell har han ventet til nå med å slippe sin første solo single.

Men nå er den altså her, og den heter «I’m Free». Samtidig med at singelen slippes kommer også en forseggjort video, som ble filmet i Kiev i løpet av sommeren. Det er Euromedia Company, som også har jobbet med storheter som Ruslana og Ani Lorak, som står bak videoen. Heller ikke i «I’m Free» er Ell helt alene, da sangen er «feat Aligee».

Det er også sluppet en akkustisk versjon av «I’m Free», og de er ganske ulike, så her byr Ell på noe for enhver smak.

Kilde; Euromedia Company, escxtra
Bilde;  wivs@escNorge

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien