Finland: Fristen for å sende inn bidrag gikk ut i dag

I dag søndag 16. september klokken 16.00 var siste frist for å sende inn bidrag for Finlands konsept for å finne deres Eurovision-representant, Uuden Musiikin Kilpailu (UMK).

YLE åpnet innsendingen av bidrag for UMK den 3.september. Denne gangen vil finalen bli sendt fra Barona Arena i byen Espoo’s som har plass til ca. 7000 tilskuere. Biletter til finalen blir lagt ut til salgs den 8. oktober.

Første gang UMK-konseptet ble brukt var i årets utgave der Pernilla Karlsson vant og fikk sjansen til å representere Finland i Baku med «Når Jag Blundar», men klarte ikke å kvalifisere seg fra semifinalen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien