Tone Damli aktuell for Melodifestivalen?

Med låten ‘Imagine’ fikk hun en kjempesuksess sammen med svenske Eric Saade, både her hjemme og over Kjølen. Nå ryktes det at popyndlingen Tone Damli er en av artistene som kan bli å finne på startstreken når Melodifestivalen 2013 sparkes i gang til vinteren.

Det er den svenske avisen Expressen som tidligere i uken offentliggjorde en liste over aktuelle artister til MF 2013. Selv om dette på det nåværende tidspunkt kun er spekulasjoner, har liknende lister vist seg å være relativt treffsikre i tidligere år. Og blant kjente svenske artistnavn som Tommy Körberg, Cecilia Vennersten og Sean Banan finner vi altså norske Tone Damli.

I følge Expressen er det kommet inn et bidrag til Melodifestivalen der Tone Damli er påtenkt som artist. Det er også hun som synger på den innsendte demoen.

Damlis manager David Eriksen ønsker ikke å verken bekrefte eller avkrefte at Tone skal delta i MF 2013. Han sier til kjendis.no at det er blitt sendt inn en låt der Tone synger, men at den ikke kommer fra dem, og at en eventuell deltakelse ikke er noe de vil ta stilling til nå.

Skulle Tone bli å finne blant de 32 artistene som stiller i neste års Melodifestival vil hun kanskje bli gjenforent med sin duettpartner Eric Saade på scenen. Saade ryktes nå å være et av navnene som vurderes for den prestisjetunge programlederjobben i MF 2013. Andre spekulasjoner går på Allsång på Skansen-programleder Måns Zelmerlöw og Malin Olsson, som leder programmet Sommarlov på SVT.

Kilder: Expressen, kjendis.no
Foto: VG

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien