Constantinos Christoforou prøver seg igjen

I år prøver Constantinos Christoforou noe nytt, han prøver å representere et annet land enn hans eget hjemland, han har søkt for å bli med i den nasjonale finale i Sveits for å kunne representere Sveits i Eurovision Song Contest neste år i Malmö. Sangen han har sendt inn heter I Still Remember .

Constantinos er kjent for å ha representert Kypros i 1996 med sangen Mono Gia Mas  som betyr Bare for oss, det var dette året han fikk sin debut i Eurovision Song Contest. Han var også med i boybandet One i 2002 med sangen Gimme, siste gang han representerte Kypros i Eurovision var i 2005 med sangen Ela Ela, men dette var ikke siste gang vi så han på scenen.

Han prøvde sist i 2010 å representere Kypros for fjerde gang, men han lyktes ikke med det, men var ikke langt bak Jon Lilygreen som representerte Kypros det året. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien