Danmarks største MGP den 26. januar!

MGP13

 

Danmarks Radio valgte i dag å avslører vertsbyen for dansk Melodi Grand Prix 2013, og valget er faldet på Herning, hvor Jyske Bank Boxen med plass til 15.000 tilskuere den 26. januar byder velkommen.

 

Den evige kamp i det danske er – hvilken landsdel skal holde det store finale show? Atter en gang vandt jyderne, og dermed bliver det Vest-Danmark som løp med seiren, for 3. gang skal Midt-Jyllands hovedstad, Herning arransjerer det store brak, men hvor det tidligere har været i Herning Messe Center, så er det denne gang Jyske Bank Boxen, som siden åpningen har budt velkommen til en lang rekke nasjonale & internasjonale stierner, fra utlandet kan bl.a. nevnes: Lady Gaga, Rihanna & Justin Bieber.

 

Siden Danmarks Radio i 2000 valgte å satse på en ny utgave av dansk Melodi Grand Prix, har 9 av vertsbyerne været plaseret i Jylland, og prestisjen ved å holde Danmarks ældste tv-program er stor. Ganske som ved de seineste årene, lover vertsbyen folkefest og masser av musik og farger. Ligeledes som de seneste årene, vil der helgen etter MGP blive arransjert børnenes MGP i selv samme arena. Årets brak bliver det største i Melodi Grand Prixets historie, for med plass til 15.000 tilskuere vil der blive favnet bredt.

 

For de mere praktiske oplysninger kan det oplyses, at priserne i arenaen ligger til DKK 620, 520 & 420 alt etter plasering i arenaen. Skulle folk komme langveis fra, er Herning en øvet messe-by, hvor der er plass til mange losjerende på hoteller & hostel. Tog & bus forbindelser er der masser av til byen, ligesom at byen er tet på motorveis forbindelser. 

 

Informationer på Jyske Bank Boxen: her.

Kilde: DR.dk

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien