Ny singel fra Alexander Rybak!!

(Oppdatert) I morgen, fredag 12.oktober, er den store dagen for Alexander Rybak-fans over hele verden; ENDELIG slippes den nye singelen hans, «Leave Me Alone». I tillegg vil han være gjest i «Skavlan», som sendes både på NRK og SVT. 

I likhet med mange av Alexanders tidligere sanger er også «Leave Me Alone» basert på virkelige oppplevelser i Alexanders liv. Denne gangen er imidlertid opplevelsen ikke av det hyggelige slaget; Alexander har nemlig i en periode vært utsatt for alle kjente menneskers store skrekk; en stalker.

På sin hjemmeside forteller han følgende om forhistorien til den nye singelen; 
«Jeg trengte en ny singel som skulle slippes i Øst-Europa, og mens jeg skrev sangen ble jeg glad i melodien og historien, så jeg bestemte meg for å dele den med dere alle, på engelsk. Det er en sann historie om en kvinne som reiste rundt halve verden for å «sitte barnevakt» ved døren min, sendte meg 600 mail og alltid greide å finne mine nye (hemmelige!) telefonnumre. Jeg må berømme henne for alt arbeidet hun har lagt ned i å finne meg, uansett hvor jeg måtte befinne meg. Jeg er en heldig mann som har fått oppleve dette, det er noe du normalt kun vil se på kino. Jeg ble så inspirert at jeg måtte skrive en sang om det. Jeg ville at sangen skulle bli en stor pop-anthem, og heldigvis hadde jeg David Eriksen med meg. Han er perfekt for denne oppgaven; han har et hjerte som banker for popmusikk, og han skaper magi i studio. Så her er resultatet. Jeg håper dere vil like sangen.»

alexvideo

Det er også spilt inn en video til «Leave Me Alone», der (i følge Alexander selv) «the loveliest girl in whole Ukraine» spiller den iherdige kvinnen:

Kilde; alexanderrybak.com, facebook.com, twitter.com
Bilder; alexanderrybak.com, facebook.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien