Litauen er i gang!

I kveld starter 2013-sesongen for alvor, med Litauens første presentasjonsprogram. Litauen ser ut til å ha årets lengste valgprosess; to presentasjonsprogrammer, fem innledende heat, to semifinaler og tilslutt finale.  

De første 17 deltagerne får i dag muligheten til å vise seg fram for seerne. De skal fremføre to sanger hver; det bidraget de skal konkurrere med og en egenvalgt sang som de synes viser deres styrke. Denne sangen kan være en av deres egne, eller en cover av en kjent låt fra en annen artist. 

De 17 artistene som får presentere seg i kveld er: 

Monika
Dar
Eden
Multiks
Neringa Šiaudikytė
Chill out, have no doubt
Nėrius Pečiūra
Ugnė Smile
Sophie
Berta Timinskaitė
Julija Jegorova
Gabrielius Vagelis
Al Bagdo
Vincentas Linkevičius
El Fuego
Ieva Zasimauskaitė
Baiba

De av dere som har fulgt Litauens tidligere nasjonale uttagninger vil kjenne igjen navn som Multiks og Chill out, have no doubt, og flere av kveldens artister har også deltatt i ulike talentshow i litauisk TV. 

I tillegg til de 17 håpefulle vil også inviterte gjester opptre, blant dem Donny Montell. Donny representerte Litauen i årets Eurovision Song Contest i Baku, der han endte på 13.plass med sin «Love is Blind». 

Du kan følge sendingen her, fra kl 20.00cet.  

Kilde; lrt, eurovision.tv

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien