Alexander Rybak får kritkk for håndtering av stalker

Alexander Rybak ga nylig ut en ny singel, «Leave Me Alone» der han synger om en forfølger som han har blitt plaget med de siste tre årene. Nå får Alexander kritikk for måten han har håndtert situasjonen.

Forfølgeren eller «stalker» som det også kalles er en israelsk kvinne som har oppsøkt Rybak og prøvd å få kontakt med han mange ganger i løpet av de siste årene. Hun skal også ha ringt så mye som opptil 60 ganger i døgnet og har i tilegg også oppsøkt foreldrene til Rybak.

Alexander har ikke ville anmeldt saken for det synes han er for frekt og vil heller være halvfrekk å lage en musikkvideo og låt til henne utaler han til VG.

Dette har fått lederen Adrian Lorentsson i mental helse til å reagere. Han mener dette kan oppfattes som mobbing av Rybak og mener han gjør det for å få oppmerksomhet. Adrian mener han heller skulle ha gått til politiet og anmeldt saken og la dem håndtere situasjonen.

Psykolog Anders Skuterud er også enig i at saken burde ha vært anmeldt hvis det er klart at hun har krenket privatlivets fred og at hun da kanskje har mistet kontrollen og at dette da kan bli en vekker for henne.

Vektere ved Securitas har også kritisert Alexander for måten han har taklet sitasjonen på, og mener han heller kan ha gjort situasjonen verre enn å ha forbedret den.

Se musikkvideoen til «Leave Me Alone» her: 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien