Anmeldelse: Anna Bergendahl – Something To Believe In

Anna Bergendahl er tilbake etter nederlaget på Telenor Arena i 2010 da hun akkurat ikke klarte å kvalifisere seg til ESC-finalen med «This Is My Life». Det nye studioalbumet som er det andre i rekken har fått navnet «Something To Believe In» og inneholder 12 sanger hvor Anna Bergendahl har vært med å skrevet på samtlige.

Platen starter rockete og med et tydelig blues preg med «I Don’t Know», før den mer rolige men likefullt vakre førstesingelen «Live And Let Go».

«I Hate New York» er en av de best skrevne låtene her og en veldig fin ballade. Tittelkuttet «Something To Believe In» er også av det mer rolig slaget, men kanskje ikke fullt like sterk.

«Fun» liver opp etter en rekke med ballader og er et friskt pust i denne sammenhengen. «Love Me» er en saktegående sak men som Anna synger på stilfullt og overbevisende vis.

«Better Then This» har et godt driv i seg og en av de bedre av de litt mer raske låtene på albumet.

Den aller beste låten her er etter undertegnedes mening sistesporet «Wrong», en virkelig flott og stemningsfull ballade.

something to believe in-21391402-frntl

 

Konklusjon:

terning4

 

Something To Believe In er et neddempet album preget av ballader, men det er også kanskje det Anna gjør best. For her er det mange fine låter som er verdt å høre på. Anna Bergendahl har funnet sin stil og utrykk og beviser at hun er en artist med unike kvaliteter som absolutt har noe å fare med.


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien