Tyrkia velger internt også i år

TRT offentliggjorde nylig at de også til Eurovision Song Contest 2013 i Malmö kommer til å velge sitt bidrag internt. Dette gjelder visstnok både artist og sang. 

Det er esctoday.com som melder dette, på bakgrunn av informasjon de skal ha fått direkte fra ledelsen i TRT. Kilder i TRT sier også at de nå jobber for fullt for å finne den best mulige løsningen. Flere navn er som alltid inne i bildet, men ingen antydninger er så langt kommet fra TV-selskapets side.

Dette vil være det åttende året på rad at Tyrkia velger sitt bidrag på denne måten. Og med unntak av 2011 har metoden vist seg meget vellykket. Siden 2006 har de oppnådd en ellevteplass og fem topp 7-plasseringer, med maNgas 2.plass i Oslo som bestenotering. 

 Kilde; esctoday.com, escnorge.net

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien