Billetter til ESC 2013 til salgs 26. november

Billettene til Eurovision-showene i Malmö neste år legges til salg førstkommende mandag.

Det vil bli lagt ut billetter til totalt ni forskjellige show under Eurovision-uken, semifinalene den 14 og 16. mai, den store finalen 18. mai, samt to dress rehearsals for begge semifinalene og finalen. Hvis man ikke har råd eller får tak i billetter til hovedshowene kan generalprøvene der juryen bestemmer seg for hvem de vil gi poeng til være å anbefale, da man får med seg alle låtene og opptredene live akkurat slik som de kommer til å være på hovedsendingene.

Martin Österdahl som er anvarlig produsent for Malmø-showene sier til eurovision.tv at de er fornøyde med å få ut billettene til dette gigantshowet før jul og mener at her skal det være billetter i alle budsjettklasser.

De billigste billettene vil koste 10 Euro mens de dyreste koster 216 Euro, altså alt fra ca 70 til rundt 1 500 norske kroner for et sete avhengig av hvilket show og hvilken prisklasse man velger.

For medlemmer av fanklubbene rundt om i Europa får man mulighet til å være først i å få tak i de beste billettene, det vil si setene på gulvet fremst foran scenen. Disse billettene er kun tilgjengelig for OGAE-medlemmer fra tidsperioden 26. november til 6. desember, etter det slipper disse billettene ut for salgs for alle. Alle OGAE-medlemmer får et pakketilbud der man får billetter til Generalprøvene samt alle de tre liveshowene.

Idag ble det også kjent at den svenske og finske telefonoperatøren Teliasonera blir offisiell samarbeidspartner for ESC 2013 i Malmö, dette melder EBU i en pressemelding i dag. Sponsoren er det femte største telefonselskapet i Europa og var også sponsor for Finland da de arrangerte finalene i Helsinki i 2007.

Mer informasjon om billettene for ESC 2013 kan du finne på Eurovision Song Contest sine offisielle nettsider (link). 

 


Kilder: eurovision.tv og esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien