Stopp for Hellas?

I en lind strøm har lande bekræftet deres deltagelse for 2013, men økonomien ser ud til at kunne blive stopklods for Grækenland.

I fjor holdt grækerne en national konkurrence, som var sat i sparetidens ånd, men måske bliver der sparet endnu mere i år, årsagen hertil skulle være manglende sponsorater. Spørgsmålet er måske også, hvor mange firmaer eller selskaber, som har viljen til at give penge væk, i et land som pt. ses for at have de største økonomiske problemer i Europa.

Krisen har gjort at TV-selskabet ERT har måtte skære ned på eget budget, samtidig med at EBU har valgt at lade deltager-betalingen for konkurrencen stige med 1/5 del, så er det dårlige kår for grækerne.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien