157 innsendte bidrag i Estland

Første skritt på veien mot Ott Leplands arvtager som Estlands representant i Eurovision Song Contest er nå over, i og med at fristen for innsendelse av bidrag gikk ut 11. desember.

ERR melder at de mottok hele 157 bidrag innen fristens utløp, noe som, ifølge produsenten Heidy Purga, gjør dette til det femte året på rad med over 100 innsendte bidrag. Langt de fleste bidragene ble sendt inn i løpet av de siste timene før fristen gikk ut, noe som viser seg å være trenden i de fleste land. 

En ekspertjury skal i løpet av det neste døgnet lytte seg gjennom alle de innsendte bidragene, før de i morgen, 14. desember, skal offentliggjøre de 20 semifinalistene. Presentasjonene av semifinalistene vil skje i TV-programmet «Ringvaade» torsdag kveld.

Semifinalene vil altså bestå av 10 bidrag hver, og de går av stabelen henholdsvis 16. og 23. februar. Selve finalen i Eesti Laul arrangeres 2. mars. 

Kilde; err

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien