Vukasin vil til Malmö – for Serbia

Første gang vi så Vukasin Brajic på en Eurovision-scene var under Eurovision Song Contest i Oslo i 2010. Da fremførte han rockeballaden «Thunder and Lightning» for Bosnia-Hercegovina, noe som resulterte i en 17.plass. 

2010 var imidlertid ikke første gang Vukasin ønsket å delta i Eurovision Song Contest; allerede året før var han i finalen i Beovizija, sammen med bandet sitt OT Bend. Det er også dette bandet som nå vil prøve seg i Beovizija igjen. Imidlertid med en forandring; et av medlemmene, Sajko, blir ikke med denne gangen. 

 

Under Beovizija-finalen i 2009 vant de publikumsstemmene i ren utklassingsstil, men juryen hadde dem kun på en 5.plass, så det ble Marko Kon & Milan Nikolic med sin «Cipela» som fikk representere Serbia under Eurovision SOng Contest i Moskva. 

Kilde; vukasin brajic, twitter, facebook 

 

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien