Malta – De 24 finalistene

For en tid tilbake ble de 24 artistene i den Maltesiske finalen offentliggjort. Disse kan nå ses og høres på TV Maltas egen hjemmeside: http://tvm.com.mt/eurovision/videos-and-bios/

Siden listen ble offentliggjort, har bidraget «Dress Rehearsal» med Saska Hunt blitt trukket tilbake og erstattet av «Overrated» med Marilena Gauci. Dette bidraget er foreløpig ikke tilgjengelig, men forventes sluppet i løpet av kort tid.

Et par kjente navn finner vi også på listen. Richard Edwards som tapte knepent for Glen Vella i 2011, gjør til og med to forsøk på å nå den internasjonale finalen i Malmö, et solobidrag og en duett med Petra. Claudia Fanello og Amber kjenner vi igjen fra 2012, der de inntok henholdsvis andre og tredje plass bak Kurt Calleja.

Sjekk ut bidragene og finn din favoritt.

Del:
Relaterte artikler