Søvngjengeri fra Carina Dahl

Carina Dahl deltar for andre gang i Melodi Grand Prix med låten «Sleepwalking». Det er en mer moden Carina vi får se på lørdag enn i 2011

Carina Dahl ble født 15. august 1985 og har vokst opp i Trondheimstraktene. Hennes far Morten Dahl, var vokalist i bandet TNT og hun ble derfor tidlig eksponert for musikk og musikkbransjen. Carina ble først for alvor kjent blant mange nordmenn som deltaker i Big Brother i 2006 der hun ble stemt ut en uke før finalen. Hun har også vært glamour-modell på deler av 2000-tallet.

For rundt 6 år siden flyttet hun til Stockholm for å for å lage musikk der og ga ut albumet «Hot Child» i 2010, men i 2012 flyttet hun tilbake til Norge og Oslo der hun var med i TV-serien «Tigerstaden». 

I 2011 var hun en snartur innom hjemlandet da hun deltok i Melodi Grand Prix for første gang med låten «Guns & Boys» skrevet med Hanne Sørvaag og Nanna Martorell. Det gikk ikke fullt så bra den gangen – hun endte på 6. plass i den første delfinalen.

Høsten 2012 ga Carina ut en ny singel kalt «NLTO (Not Like The Others)».

Denne uken ble Carina Dahl presentert som artist nummer 2 som skal delta i første delfinale i Melodi Grand Prix 2013 i Steinkjer med låten «Sleepwalking. Låten er skrevet av Carina selv, Ben Adams og Søren Pagh. Låten ble visstnok skrevet på én dag. På artistavsløringen på NRK onsdag 16. januar sa Carina at det er en mer moden og voksen Carina vi får se og høre i år i motsetning til i 2011. Nedenfor kan du høre sangen til Carina vist i en video der vi får se bakgrunnsfilm fra innspillingen av musikkvideoen til hennes MGP-låt.

 

Følg med lørdag 19. januar 19:55 på NRK 1 for å se Carina Dahl i aksjon med låten «Sleepwalking» der hun kjemper om å bli en av de som kommer videre til Oslo Spektrum og finalen i Melodi Grand Prix


Stem på din favoritt av Steinkjer-bidragene: {acepolls36}


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien