11 navn til 2. og 3. delfinale – oppdatert

Ryktebørsen går i høygir når det gjelder deltagere til til de to siste delfinalene i Melodi Grand Prix 2013, og  jeg prøver meg igjen på en liten liste der jeg sammenfatter de ryktene vi har snappet opp rundt omkring.

Vi hadde seks av sju riktige til den første delfinalen, som gikk av stabelen i helgen, og vi tror nok vi har de fleste til de to neste også.

Navnene som nevnes av flere er Margaret Berger, Gaute Ormåsen, Winta, Ann-Sofi Pettersen, Lucky Lips (med Malin Pettersen i spissen), Sirkus Eliassen, Pale Kids, Anine Stang, Hank von Helvete/Hans-Erik Dyvik Husby, Shackles og Gothminister. Hvis alle disse navnene stemmer betyr det at vi mangler bare tre av de resterende deltagerne.

I helgens delfinale i Florø vil vi mest trolig få se Margaret Berger, Hank/Hans-Erik, Shackles og Ann-Sofi Pettersen på scenen. Margaret skal visstnok synge «I Feed You My Love», mens Ann-Sofi i følge ryktene skal fremføre en låt av Alexander Rybak. Han skal også spille fiolin på bidraget, men det er usikkert om han vil være med på scenen.

I delfinale tre i Larvik vil vi sannsynligvis møte Gaute Ormåsen, Sirkus Eliassen, Pale Kids, Gothminister, Lucky Lips, Anine Stang og Winta. Sistnevnte skal trolig fremføre låten «Not Afraid», mens Lucky Lips sin låt mest trolig er «Sweet and Heavy».  

Men følg med her, for som alltid;

I’ll keep you posted!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien