Frankrikes artist blir Amandine Bourgeois

Som nylig meldt, var Frankrike i full la-det-swinge ved å finne deres representant til Malmö. Nå er navnet klart, og det blir en TV- og Idol-yndling fra landet: Amandine Bourgeois.

34 år gamle Amandine Bourgeois vant konkurransen Nouvelle Star tilbake i 2008, og har siden utgitt to album på Sony Frankrike. Hun har en stil inspirert av britisk poprock og amerikansk R&B, og har blitt noe av en yndlig for fransk musikkpresse de siste årene.

Karrieremessig har hun valgt å gå sine egne veier og slett ikke tatt de enkleste musikalske stegene.

Bidraget, som ikke er offentliggjort, blir tilsynelatende på fransk og heter L’enfer et moi. Låtskriverne er David Salkin og Boris Bergman. Begge er veteraner innen fransk musikk og har lange karrierer bak seg som bidragsytere til andre artister.

Amandine Bourgeois skal dermed trå i Angguns fotspor fra i fjor, og fransk TV håper at låtvalget – som ble foretrukket foran sytten andre potensielle bidrag – skal føre landet tilbake til den bedre halvdelen av resultatlisten, etter fjoråets fadese.

Under kan du se og høre Amandines 2008-hit L’homme de la situation og fjorårets Incognito:

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien