Martin Blomvik – Først ut i Florø

Første mann ut i Florø er et i MGP-sammenheng ubeskrevet blad. Martin har bakgrunn fra musikklinja på Elverum Folkehøgskole og har de siste årene jobbet med musikk med det som mål å bli artist på heltid. 

Han stiller med låten Det vakje mi tid som han har skrevet sammen med Mats Weinholdt og Bjørn Johan Muri. Muri husker vi jo fra MGP 2010 der han kom på en finfin fjerdeplass.

Martin Blomvik beskriver selv låten sin som veldig personlig og sterk, og den handler blant annet om det at ting alltid vil bli bedre uansett hvor håpløst det kan se ut. Martin har fremtidsplanene klare og er fast bestemt på å jobbe videre med musikk uansett hvordan det går på lørdag. Han har et godt samarbeid med Weinholdt/Muri, og de har etter sigende mye på gang. Det er med andre ord neppe siste gang vi får høre denne karen på lørdag uansett resultat.

Vi gleder oss til Delfinale 2 fra Florø – NRK1 kl 19.55.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien