Artistslipp i San Marino på onsdag

Førstkommende onsdag vil vi få vite hvilken artist som får gleden av å delta for San Marino i Eurovision Song Contest 2013


Det er ventet at vi vil få vite artistnavn og låt-tittel, men vi får visstnok ikke høre selve låten helt enda.

Det ble mye rabalder rundt låtslippet til San Marino i fjor, da vi fikk vite artisten en stund før. Valentina Monetta med en låt skrevet av Ralph Siegel skapte unisont hakeslepp hos ESC-fansen da vi fikk høre låten hennes for første gang. Vi får se om San Marino skal sjokkere alle i år også.

Siden debuten i 2008 har San Marino slitt i ESC. En 19, 16 og 14 plass er blitt oppnådd i semifinalene, men det går bedre for hvert år, så kanskje dette kan være året da San Marino kan gå videre til finalen for første gang i ESC-historien

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien