David Lindgren og Yohio til finalen i Sverige

Første delfinale av Melodifestivalen 2013 gikk av stabelen fra Karlskrona i kveld, og de to heldige som gikk direkte til finalen i Stockholm var David Lindgren og Yohio. Videre til Andra chansen gikk Cookies ‘N’ Beans og Eric Gadd.

Programlederne Danny Saucedo og Gina Dirawi kunne ønske velkommen til et fartsfylt og humoristisk show i kveld, der både Loreens sceneopptreden fra i fjor og Dannys evinnelige andreplasser ble fleipet med. Som pauseunderholdning fikk TV-seerne og publikum oppleve Kristian Luuk og Lena Philipsson i fri dressur på scenen.

Da alle stemmene var talt opp, viste det seg at David Lindgren og hans låt Skyline hadde fått flest stemmer i løpet av kveldens sending og gikk direkte til finalen i Friends Arena. Han fikk følge av Yohio og Heartbreak Hotel, mens jentetrioen Cookies ‘N’ Beans og Eric Gadd får en ny mulighet i Andra chansen i Karlstad den 2. mars.


 

De bidragene som ikke gikk videre, plasserte seg slik:

5. plass: Mary N’diaye – Gosa

6. plass: Michael Feiner & Caisa – We’re Still Kids

7. plass: Anna Järvinen – Porslin

8. plass: Jay-Jay Johanson – Paris

Neste lørdag er det Scandinavium i Göteborg som er vertskap for delfinale to i årets Melodifestival. Der skal blant andre Sean Banan, Swedish House Wives (med Pernilla Wahlgren i spissen) og vår egen Tone Damli i aksjon i duett med Erik Segerstedt.

Foto: Expressen

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien