Winta – R&B i Larvik

Nest siste deltaker ut i Larvik er 28 år gamle Winta Efrem Negassi fra Haugerud i Oslo med eritreiske røtter.

Hun har vært en del av norsk musikkliv i over 10 år, og ga ut sin første singel i 2003. Siden den gang har hun utgitt 2 album og intet mindre enn 16 singler. Hun betegnes som en R&B/soul-sanger og skriver mye av låtmaterialet sitt selv. Her stiller hun imidlertid med låten «Not Afraid» av Beyond 51.

Winta må kunne sies å være erfaren og bør takle MGP-sirkuset godt. Hun har ennå til gode å bli skikkelig oppdaget av det norske musikkelskende folk, men det endrer seg kanskje nå? Helt uten hell har hun dog ikke vært. To av hennes singler, henholdsvis Emotions og Trippin nådde begge en fin 11. plass på VG-lista i 2003.

Vi ønsker Winta lykke til i Larvik på lørdag. Showet kan sees på NRK1 lørdag kl 19.55.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien