Allikevel MGP-CD

Som meldt like før Larvikfinalen, ble det 1. februar allikevel gitt ut en samle-CD med alle årets bidrag til Melodi Grand Prix.

Info fra NRK allerede før jul, var at en slik CD var uaktuell i år – men nå er den allikevel her. Årets MGP-CD finnes kun fysisk og vil ikke finnes samlet på nedlastnings- eller strømmesider. Her må man selv samle og finne de respektive låtene.

NRK har avsluttet samarbeided med Universal, som har stått for de siste årenes albumutgivelser. I år er det selskapet daWorks Records som tatt ansvaret for en MGP-utgivelse, og dette etter iherdig innsats fra årets artister og deres respektive plateselskapet.

CD-en kan bestilles for Norden via CDON.no (link). For øvrige land via Tigernett.No (link).

Takk til Jørn Dalchow fra daWorks for velvillig informasjon.

mgp cd 2013

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien