escNorge prater med Gaute, Erik og Annsofi

Vi fikk snakke med noen av finalistene i årets Melodi Grand Prix like etter at finalen var over. Vinnerintervjuet med Margaret Berger kan du lese her.

Et fåtall av artistene dro avgårde ganske med det samme, noen hadde satt av en viss tid til intervjuer mens andre sto igjen og snakket med journalister og fans og skrev autografer helt til scenen allerede var godt i gang med å bli demontert.

escNorge var altså så heldige at vi fikk tatt en prat med både vinneren og noen av de andre deltagerne. Wivian pratet, Hege filmet og Anne fotograferte. Det kommer etterhvert også en innholdsrik fotoartikkel med bilder fra denne fantastiske kvelden i Oslos storstue.

Erik Eliassen tok seg tid til en prat

Gaute Ormåsen; utelukker ikke retur til MGP

Annsofi er bare 18, så hun trenger ikke å vinne (enda)

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien