Melodifestivalen: State of Drama og Ravaillacz til finalen

Nok en delfinale i årets Melodifestival er unnagjort, og i forhold til forhåndstipsene ble det flere overraskelser i kveldens konkurranse. Begge Idol-favorittene røk ut tidlig, og i stedet ble det bandet State of Drama og Ravaillacz som gikk direkte til finalen.

Skellefteå var vertsby for årets tredje MF-delfinale, og som tidligere ble sendingen ledet av Danny Saucedo og Gina Dirawi, som i tillegg til å lose seere og publikum gjennom sendingen også bød på et steppenummer som pauseunderholdning.

Både Eddie Razaz og Amanda Fondell var forhåndsfavoritter, men ingen av dem gikk videre fra første avstemningsrunde. I stedet var det til slutt bandet State of Drama med låten Falling som tok seg til finalen i Friends Arena sammen med Ravaillacz og deres En riktig jävla schlager.

To bidrag får en mulighet til i Andra chansen i Karlstad den 2. mars, og det ble Martin Rolinski med In and Out of Love og Caroline af Ugglas med Hon har inte.


 

Bidragene som ikke gikk videre i kveld plasserte seg slik:

5. Janet Leon – Heartstrings

6. Eddie Razaz – Alibi

7. Amanda Fondell – Dumb

8. Elin Petersson – Island


 

Den fjerde og siste delfinalen neste uke går fra Malmö, og der får vi blant andre oppleve Army of Lovers, Sylvia Vrethammar og Ulrik Munther på scenen.

Foto: Expressen

 

 

Del:
Relaterte artikler