Melodifestivalen: Ulrik Munther og Ralf Gyllenhammar til finalen

Den fjerde og siste delfinalen i årets Melodifestival er nettopp avsluttet, og de to siste direktebillettene til finalen i Friends Arena er delt ut. Kveldens lykkelige vinnere ble Ulrik Munther med låten «Tell the World I’m Here» og Ralf Gyllenhammar med «Bed On Fire».

I kveldens sending fra Malmö Arena fikk publikum i tillegg til programlederne Danny Saucedo og Gina Dirawi treffe Petra Mede, som skal lede den internasjonale finalen fra Malmö, og Sarah Dawn Finer, som var programleder for fjorårets Melodifestival og ikke helt hadde klart å slippe taket.

Som pauseunderholdning fikk publikum et gjensyn med gruppen Alcazar, for anledningen forsterket med selveste Danny, fremføre sine største Melodifestival-hits: Stay the Night, Alcastar og Not A Sinner, Nor A Saint.

Da stemmene var talt opp, viste det seg altså at de to bidragene som hadde fått flest stemmer i kveld var Tell the World I’m Here med Ulrik Munther og Ralf Gyllenhammar med Bed of Fire.

Til Andra chansen neste fredag gikk Behrang Miri med Jalla dansa sawa og Robin Stjernberg med You.


 

Bidragene som ikke gikk videre i kveld, plasserte seg slik:

5. plass: Terese Fredenwall – Breaking the Silence

6. plass: Army of Lovers – Rockin’ the Ride

7. plass: Sylvia Vrethammar – Trivialiet

8. plass: Lucia Pinera – Must Be Love

 

Neste lørdag er det duket for Andra chansen fra Karlstad, der de åtte bidragene som har kommet på tredje- og fjerdeplass i de respektive delfinalene skal slåss om de siste to finalebillettene. Her blir det gjensyn med vår egen Tone Damli i tillegg til blant andre Caroline af Ugglas og Martin Rolinski.

 

Foto: Expressen

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien