Anouk fremfører «Birds» i Malmø

Det har lenge vært klart at den artisten Anouk skal delta i ESC 2013 for Nederland. Det har derimot vært lite informasjon rundt selve låten, men nå har vi tittel og slippdato

Det er nå klart at Anouk skal synge «Birds» i Malmø. Produsenten til Anouk, svensken Tore Johansson har uttalt at låten ikke har noen sjanse til å vinne i Malmø. Det er nok heller fordi den er for «bra» eller utypisk for konkurransen enn at den er dårlig. Anouk har derimot sagt at dette ikke er sant, for selvfølgelig deltar hun for å vinne og hun har stor tro på sin egen låt.

Vi skal få høre låten første gang 11. mars. Da får vi vi en indikasjon på om Anouk kan bringe Nederland langt opp på resultatlistene igjen. Det er nå 14 år siden Nederland var i topp 10 i Eurovision Song Contest (8. plass med Marlayne i 1999) og de har ikke vært med i finalen siden 2004, den eneste gangen de har avansert fra semifinalene.

anouk

Mange har stor tro på Anouk og Nederland i år og den 11. mars får vi endelig høre låten – som har fått tittelen «Birds». Nederland deltar i første halvdel av første semifinale i Malmø.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien