Bulgaria: Elitsa og Stoyan synger Kismet i Malmö

I kveld var det klart for Bulgaria å velge hvilken sang Elitsa og Stoyan skal fremføre i ESC 2013. Valget falt på «Kismet».

Elitsa og Stoyan fremførte tre sanger og det var opptill en jury sammen med telefonavstemming fra folket hvilken låt som blir årets Bidrag for Bulgaria. Låtene de framførte het «Dzupai libe boso», «Kismet» og «Samo shampioni».

Programleder for sendingen var Dragomir Draganov. I en video vist i sendingen ønsket de greske representantene Koza Mosta og Agathonas Lakovidis, Elitsa og Stoyan lykke til. De sveitiske representantene Heilsarmee opptrådde i pausen med deres bidrag «You And Me».

«Kismet» fikk flest stemmer hos tv-seerne, mens «Samo Shampioni» var favoritten hos juryen. Dermed var det likt mellom disse to låtene, men da ble det telefonstemmene som fikk avgjøre og dermed er «Kismet» Bulgarias låt for ESC 2013.

Elitsa og Stoyan representerte også Bulgaria i 2007 da landet debuterte i Eurovision Song Contest. Med låten «Voda» sikret de seg en femteplass og landets beste plassering sålangt i konkurransen.

Her er låta: 

Bulgaria deltar i den første halvdelen av den andre semifinale 16.mai.

Del:
Relaterte artikler