Videointervjuer med finalistene i Beosong 2013

Like etter at resultatene ble kjent i greenroom fikk vi snakke med alle de fem som kvalifiserte seg til søndagens finale i Beosong 2013. Der skal Serbias representant til Eurovision Song Contest 2013 i Malmö kåres. Hør hva finalistene hadde å si etter lørdagens semifinale.

(Kvaliteten på videoene er muligens ikke de beste. De er tatt opp midt i en folkemengde, med mobilkamera, uten mikrofon, og intervjueren holdt på å fryse i hjel og hadde derfor egentlig nok med å konsentrere seg om ikke å hakke tenner…men vi var der!)

Mirna, Nevena og Sara

Saska

Dusan

Sky’s

Marija

Reporter; Wivian R. Kristiansen
Fotograf; Joe Sansom

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien