‘Pred da se razdeni’ for Makedonia

I desember ble det kjent at Esma&Vlatko skulle representere Makedonia i Eurovision Song Contest 2013. Ikke lenge etter kom nyheten om at sangen de skulle fremføre het «Imperija», og 27. februar fikk vi høre bidraget for første gang. Det ble ikke noen suksess…

Etter massiv kritikk, både nasjonalt og internasjonalt, bestemte MRT seg for å bytte sang. I dag kom meldingen om at det nye bidraget heter «Pred da se razdeni», og vi vil få høre det i morgen. Urfremføringen av låten vil skje under nyhetene på MRT i morgen kveld klokken 19:30.

På søndag vil den makedonske delegasjonen, i likhet med de øvrige 38 delegasjonene, reise til Malmö, der de offisiellt vil levere bidraget, med tilhørende video, til EBU. 

Kilde; west.com.mk
Bilde;

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien