Poll 2013 – stem nå!

Da er det endelig tid for den etterhvert så tradisjonsrike årlige avstemningen her på escNorge . Poll 2013 er igang! Stem nå!

 

OBS! Les før du avgir stemmer

Du gir dine stemmer i vanlig ESC-stil. Poeng gis fra 1-7 og 8, 10 og 12 til de låtene du mener er best i årets konkurranse. Husk å sjekke at du ikke gir stemmer til det samme landet to ganger. Hvis du gjør dette vil stemmene ikke telle. Ta derfor en dobbeltsjekk før du sender inn. Pass også på at skjemaet faktisk er sendt før du lukker siden. Det vil bli utført en sjekk av IP-adresser. Ikke stem flere ganger!  Hvis du ønsker å oppdatere dine stemmer er det helt lov, men da må du huske å bruke den samme email-adressen. Lykke til! Resultater vil komme jevnlig.

STEM HER

 

Attention! Read this before you cast your votes

Cast your votes just as in Eurovision Song Contest. 1-7 and then 8,10 and 12 for your top three songs in this years contest. Remember to check that you do not cast votes for the same country several times. If you do  your vote will not count. Make also sure that your form is sent before closing the page. IP-ADRESSES IS CHECKED SO DO NOT CAST VOTES SEVERAL TIMES! If you wish to update your votes, make sure that you use the same e-mail address and your votes will be updated. Good luck! Results will be revealed regularly.

VOTE HERE

 

Resultater fra 2010-2012 /Results from 2010-2012

År/
Pollplassering
2010 2011 2012
1 Aserbajdsjan Ungarn Sverige
2 Norge Norge Island
3 Danmark Storbritannia Norge
4 Tyskland Sverige Italia
5 Sverige Estland Serbia
6 Armenia Frankrike Spania
7 Slovakia Danmark Kypros
8 Tyrkia Aserbajdsjan Danmark
9 Israel Bosnia-Hercegovina Slovenia
10 Kypros Finland Romania

 

Poll 2013 er en årlig avstemning i regi escNorge der våre leser og brukere får si sin mening om årets låter. Dette er fjerde avstemningen siden oppstarten i 2010.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien