‘enten/eller’ med fem nye land

Nå har vi kommet så langt ut i uken at vi faktisk har litt tid til å sette oss ned og skrive…noe det har vært dårlig med fram til nå. Det har skjedd noe hele tiden, enten det har vært prøver, pressekonferanser, intervjuer eller liveblogging.

På grunn av dette har det endt opp med at vi sitter med noen enten/eller-intervjuer med artister som ikke gikk til finalen, men de gjorde sitt beste og fortjener uansett å bli publisert. Så her kommer noe av de landene vi ikke vil møte igjen på lørdag.

Først; tre av medlemmene av Takasa fra Sveits.

Nummer to er tre av herrene i Klapa S Mora fra Kroatia.

Så møter vi dagens bursdagsbarn Moran fra Israel. Hun var en fryd å prate med, og hun likte intervjuet så godt at hun trakk det frem i et senere intervju med en annen journalist jeg snakket med. Artig å kunne bidra til at artistene får et lite avbrekk fra de samme spørsmålene om igjen og om igjen.

Who See fra Montenegro kom opp med noen nokså kreative og uventede svar på spørsmålene mine…

Moje 3 fra Serbia tok seg heller ikke til finale, men de svarte med glede på spørsmålene mine.

Det kommer flere intervjuer utover dagen, både enten/eller og mer inngående intervjuer.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien