Fredericia trekker sig også som vertsby 2014

Først valgte den Nordjyske hovedstad Aalborg å trække sin søkna tilbake, om å bli vertsby for den internasjonale finale i 2014 – nu har også Fredericia valgt å trekke sig fra konkurransen.

Først var der 5 byer, så 4 – og nu er der 3 tilbake om budet, for etter at Fredericia har erfaret, at der ikke må være søyler i salen, så kunne deres bud, MesseC ikke lengere leve op til kravene fra DR, og så var der kun å belge at trekke sin søknad tilbake fra DR, så herefter står det blandt: København, Herning & Horsens som vertsby, for det internasjonale Grand Prix 2014.

Hvad DR velger å prioritere høyst, er stadig en velbevaret hemmlighet på gangene i TV-byen i Ørestaden. Skal det blive den store arena, med alt hvad hjertet kan begære i den ummidelbare nærhet, eller 2 alternative muligheter, andet steds i hovedstaden – skal det bli den perfekte arena, men hvor plaseringen kanskje trekker ned på mange områder – eller skal det bli det utradisjonelle alternativ, som vil vise nye muligheter for et sådanne arrasjement?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien