Robin Stjernberg gir ut ny CD

Årets svenske ESC-representant Robin Stjernberg ligger ikke på latsiden. Etter å ha fått sitt store gjennombrudd i Sverige med seieren i Melodifestivalen gir han nå ut et nytt album og legger ut på en stor sommerturné.

Med låten You gikk Robin Stjernberg til topps i Melodifestivalen og på de svenske hitlistene, og det svenske ESC-bidraget har også hatt moderat suksess i andre europeiske land. Nylig slapp Robin singelen Crime, og nå er det altså studioalbumet Pieces som står for tur.

Pieces består av 12 sanger, og her finner vi både You og Crime, flere nyskrevne låter så vel som noen utvalgte sanger fra Robins album My Versions som ble utgitt tidligere i år.

robin pieces Slik ser spillelisten til Pieces ut:

1 – One Down, Two to Go
2 – Pieces
3 – Crime
4 – You
5 – Isn’t It Time
6 – Rule the World
7 – For the Better
8 – Scars
9 – Beautiful
10 – Six Feet Down
11 – On My Mind
12 – Every Bit of Me

Robin Stjernberg legger nå ut på en omfattende Sverige-turné der han skal promotere albumet sitt og opptre i diverse show og TV-program. Han blir blant annet å se i Sommarkrysset på SVT den 6. juli og i superpopulære Allsång på Skansen den 23. juli.

For norske fans blir det mulig å oppleve Robin i Allsang på Grensen allerede førstkommende onsdag, den 3. juli.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien