Belgia søker artister og låtskrivere til Eurosong 2014

I motsetning til de mer beskjedne formatene av den nasjonale finalen i 2010 og 2012, har den flamske tv-kanalen VRT/Eén tilsynelatende store planer for den belgiske utvelgelsen, Eurosong, i 2014. De søker nå etter kandidater som skal konkurrere om å få representere Belgia i Eurovision Song Contest i Danmark neste år.

I 2014 skal en rekke spennende programmer være med å forme den belgiske utvelgelsen. I følge VRT/Eén kan alle, som noen sinne har drømt om å stå på Europas største scene, få lov til å melde seg på. De ber søkerne om å sende inn en video der de fremfører sin egen versjon av en tidligere Eurovision sang. For eksempel en rocka versjon av Waterloo, en akustisk tolkning av Euphoria eller en opp-tempo versjon av Hold Me Now. De kan altså velge og vrake mellom alle bidrag som noen sinne har blitt fremført i Eurovision Song Contest.

Samtidig søker VRT/Eén også etter låtskrivere og komponister, både fra inn- og utland, som ønsker å delta med sine bidrag i belgiske Eurosong 2014.
All informasjon om hvordan man kan delta ligger tilgjengelig på denne siden: www.een.be/eurosong
I traileren for Eurosong 2014 har de fått med, ingen ringere enn vinneren av Eurovision Song Contest 2012, Loreen.
Her kan du se traileren:


I årets Eurovision Song Contest i Malmö deltok Roberto Bellarosa med sangen Love Kills for Belgia. Han klarte å oppnå en respektabel 12. plass i finalen. Det blir spennende å se om endringene VRT/Eén ønsker å gjøre, vil bidra til en enda bedre plassering for Belgia i 2014.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien