Ny musikk fra Eyþór Ingi

Det har vært stille rundt Islands representant i Eurovision Song Contest 2013 i Malmö etter konkurransen. Eyþór Ingi har imidlertid jobbet i studio, og nå kan vi høre den første låten fra det nye albumet. 

Eyþór Ingi er i full gang med flere prosjekter for tiden, både soloplate, med backingbandet Atomskáldin, og album med bandet Todmobile, der han er vokalist. I tillegg står mange ulike liveopptredener på planen; det er det han liker best!  

På fredag fremførte Eyþór Ingi og Atómskáldin den nye låten, «Hárin Rísa», live for første gang. Dette skjedde under innspillingen til Islands største talkshow, Logi í beinni. Undertegnede var tilstede i salen under innspillingen, og kan rapportere om stor stemning blant publikum under fremføringen av låten. 

Begge albumene som er nevnt over kommer ut i november, og i den forbindelse kommer vi tilbake med intervju og en større sak. 

Hvis dere liker «Hárin Rísa», gå gjerne inn på Islands topp 30-liste og stem på den. Du kan stemme på inntil 5 låter, og så må du svare på et «mattespørsmål» nederst for å vise at du er et menneske…

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien